Softmatic BarcodeFactory voor Mac

OPMERKING Apps zijn al getest op macOS 11 "Big Sur" (bètaversie 20A4299v) en op Apple Silicon (DTK) en werken zonder problemen (Screenshot).

Softmatic BarcodeFactory is de perfecte automatisering van meerdere streepjescodes , een hulpmiddel voor het automatisch creëren van batches van streepjescodes op uw Mac. Genereer seriële, opeenvolgende streepjescodereeksen met tellers. Het importeren van gegevens uit CSV- of TXT-bestanden om batchgewijs streepjescodes te maken, wordt ook ondersteund of plak gewoon uw tabelgegevens vanuit Apple Numbers of Microsoft Excel. Maak automatisch duizenden barcodes met slechts een paar muisklikken.

Zelfstandige, zelfstandige software - geen plug-ins, externe componenten, barcode-lettertypen of online toegang vereist!

Ook verkrijgbaar voor Windows.

Screenshot Automatisering van meerdere streepjescodes
       Klik om te vergroten

Download
macOS 10.7 or higher  

KoopScreenshot toont Softmatic BarcodeFactory die EAN-barcodes maakt van geïmporteerde gegevens. Standaard worden de geïmporteerde nummers ook gebruikt om de gegenereerde bestanden een naam te geven. Gebruikers kunnen dit op elk moment negeren door te dubbelklikken in de respectieve rij en hun eigen bestandsnaam in te voeren. Extra gegevens zoals prijs, productbeschrijving, THT-datum kunnen boven en onder de barcode worden geplaatst.

Voorbeeldtoepassing: genereren van code EAN 13-symbolen met tabelgegevens uit een spreadsheet (Excel, Numbers): Video.

Maak opeenvolgende streepjescodes

Opeenvolgende nummers kunnen worden gemaakt door de ingebouwde generator voor streepjescodenummers . In een eenvoudig te gebruiken dialoogvenster kunt u de startwaarde, het aantal streepjescodes, de stap enz. Specificeren. Bovendien kunnen statische stukjes tekst voor en na het nummer worden toegevoegd:

Screenshot opeenvolgende streepjescodes
       Klik om te vergroten

Klik op OK en de nummers worden gemaakt en omgezet in Code 128-streepjescodes of een andere ondersteunde symbologie:

Screenshot opeenvolgende streepjescodes Code 128
       Klik om te vergroten

Handig voor het taggen van activa met barcodes , toegangsbewijzen of soortgelijke doeleinden. U kunt ook statische prefix- en postfix-strings instellen die aan het gegenereerde nummer worden toegevoegd.

Voorbeeldtoepassing: genereren van code 128-symbolen met opeenvolgende serienummers: Video.

Maak streepjescodes van geïmporteerde CSV-, TXT-bestanden

Importeer gegevens uit CSV / TXT-bestanden. BarcodeFactory kan gegevens en bestandsnamen voor de gegenereerde streepjescodes uit het bestand halen. Extra gegevens kunnen boven en onder de streepjescode worden geplaatst, zoals prijsinformatie, productnaam, houdbaarheidsdatums enz.

Gegevens kunnen gemakkelijk regel voor regel worden gespecificeerd, de velden worden gescheiden door een komma (scheidingsteken door de gebruiker te definiëren):

"4012345678901,Müllermilch 100ml,Nur € 1.99,file_4012345678901"

Resultaten in deze barcode met tekst en prijzen boven en onder de code, geschreven naar bestand file_4012345678901:

EAN 13 meet prijs

Genereer streepjescodes uit tabelgegevens, spreadsheets, Excel / Numbers

Naast het importeren van gegevens uit een bestand, kunt u ook tabelgegevens over het plakbord kopiëren / plakken, bijvoorbeeld een reeks cellen uit uw Numbers- of Excel-spreadsheet. Hier hebben we een voorbeeldblad met nummers met productgegevens.

Elke rij bestaat uit het EAN-nummer van het product, de productbeschrijving, de prijs en nogmaals EAN:

Screenshot Excel / Numbers Productie
       Klik om te vergroten

Selecteer de hele reeks cellen en cmd-c om naar het plakbord te kopiëren. Gebruik in BarcodeFactory het dialoogvenster Preferences om het veldscheidingsteken in te stellen op TAB. Selecteer vervolgens Data Source > Paste en de producttabel wordt automatisch geïmporteerd en geconverteerd naar EAN-barcodes:

Screenshot BarcodeFactory Excel / Numbers EAN
       Klik om te vergroten

Het EAN nr. uit de eerste kolom wordt gecodeerd in de EAN-barcode, de beschrijving en prijs worden respectievelijk boven en onder de code geplaatst en de EAN uit de vierde kolom wordt gebruikt voor de bestandsnaam. Klik nu gewoon op Generate Barcodes... en de EAN-afbeeldingen worden automatisch naar de schijf geschreven - ongeacht of het er maar 20 of 20.000 zijn.

Het wordt niet eenvoudiger dan dat!

Handmatige invoer van gegevens, willekeurige barcodes

Voer eenvoudig uw streepjescodegegevens één voor één in of gebruik de ingebouwde nummergenerator voor willekeurige getallen zoals GUID's numerieke of numerieke willekeurige streepjescodes gemaakt met een vaste lengte. Voor licentiesleutels, sweepstakes, loterijbarcodes enz.

Softmatic BarcodeFactory-functies

Ondersteunde codes en symbologieën:
 • EAN 8, EAN 13
 • UPC-E, UPC-A
 • Code 2/5 Interleaved, Industrial
 • Code ITF-14
 • Code 39, Code 39 Extended
 • Code 128 ABC met auto-discriminatie
 • Code 128 GS1/UCC/EAN
 • Codabar
 • PZN 7 / PZN 8 (duitse farmacode)
 • DataBar GS1, alle zeven subtypes inclusief gestapeld en uitgebreid
 • 2D: Datamatrix, Aztec, PDF417, QR Code
Naamgevingsopties voor uitvoer:
 • Gebruik de gecodeerde gegevens voor de bestandsnaam, automatisch, kan op elk moment door de gebruiker worden overschreven
 • Haal de bestandsnaam op uit de geïmporteerde bestanden of geplakte tabelgegevens
Voorbeeldtoepassingen:
 • Massacreatie van QR-streepjescodes voor mobiele telefoons of andere 2D-codes voor tickets, vouchers en kortingsbonnen
 • In batch aangemaakte barcodes importeren in Excel-tabellen via VBA of add-in, ideaal voor prijslijsten, inventarissen enz.
 • Gebruik Indesign data merge voor het creëren van catalogi, labels met barcodes etc. (tutorial in engels):

  Screenshot Indesign Barcode Labels
         Klik om te vergroten

 • Gepersonaliseerde streepjescodes maken voor bulkmail, massamailings, zoals uitnodigingen
 • Gepersonaliseerde streepjescodes maken voor ID-kaarten of visitekaartjes
 • Unieke barcodes (codering van een GUID) voor licentienummers, productsleutels, ticketing etc.
 • Opeenvolgende streepjescodes met serienummers voor asset-tagging

Softmatic BarcodeFactory export en code generation

Softmatic BarcodeFactory voor Mac genereert automatisch alle vereiste controlecijfers (lineaire codes) en codewoorden voor foutcorrectie (2D-codes). Exportindelingen zijn onder meer EPS / SVG (vector) en PNG, TIFF, JPEG (raster) met een uitvoerresolutie tot 3200 dpi. De software ondersteunt het verkleinen van de balkbreedte en kan desgewenst selectiekadermarkeringen genereren. Voor EAN- familiecodes ondersteunt Softmatic BarcodeFactory EAN SC-formaten, lichtmarge- markering (ook bekend als "sentinel") en hoogte-inkorting.

Softmatic BarcodeFactory voor Mac is volledig multi-threaded en gebruikt alle beschikbare CPU-cores voor het genereren van code, waardoor duizenden barcodes in slechts enkele seconden worden aangemaakt.

Try Softmatic BarcodeFactory for Mac

Softmatic® BarcodeFactory (macOS 10.7 of hoger)

Download

Volledig functioneel, alle ondersteunde codetypes , de uitvoer is beperkt tot een lagere resolutie. Zie de folder Sample Barcodes in de ZIP voor EPS samples.

Koop Softmatic BarcodeFactory voor Mac

Prijs- en licentie-opties in de online winkel.